• Cristian @SeeDesine

Web & Branding pentru Design ROT RESORT Romania

Updated: Nov 24, 2018


Ca web designeri, suntem mandri sa afirmam ca am avut multe proiecte, fiecare interesant in felul lui, cu povesti impresionante, business-uri eficiente si oameni la care ne uitam cu admiratie. Dar cel mai recent proiect al nostru, proiect la care am lucrat peste 3 luni a fost unul deosebit, remarcandu-se prin noutatea in sine, complexitatea dar si provocarile pe care a trebuit sa le depasim.


Asadar, va prezentam site-ul celor de la ROT RESORT. Activand inca din 2014 si devenind cel mai mare dealer de case mobile din Romania, ROT RESORT este unic importator de case mobile SWIFT pentru Romania si Ungaria. Daca nu ati auzit de ei, ar fi cazul sa va puneti la curent pentru ca e genul de business pe care nu prea il intalnesti in Romania.


Avand in vedere ca este un business relativ nou pentru tara noastra, clientii lor tinta pretentiosi si scopul fiind sa ofere o imagine online aidoma produselor si serviciilor pe care le ofera, misiunea noastra a fost destul de complexa, intreg procesul necesitand studiu de piata, full branding, crearea de materiale de marketing dar si crearea website-ului in 3 limbi (romana, engleza si maghiara) pentru a-si putea atinge publicul tinta dar si obiectivele pe care si le-au propus.


Noul lor site beneficiaza acum de un design modern si intuitiv construit pe o platforma inovativa. Pagini "edge-to-edge" cu parallax scrolling permit o navigare facila si obtinerea rapida de informatii pe un site care ofera produse pentru toate preferintele. Evident, am optimizat site-ul pentru toate device-urile (smartphones, tablete, pc) si motoarele de cautare.


Prin functia de live chat, disponibila pe toate device-urile si butoane Call-To-Action, site-ul este orientat catre clienti si performanta. Am implementat si tururi virtuale 3D in cadrul Caselor Mobile, realizate in colaborare cu 3DViewPort Romania. Acest feature face ca experienta pe site sa fie cu adevarat unica, eficienta, imersiva, prin aceste lucruri punandu-se accent pe relatia cu clientul


Credem ca site-ul ROT RESORT va vorbi de la sine si pentru ca imaginea vinde, va invitam intr-un tur virtual in parcul lor de case mobile!

Ne onoreaza:

"Colaboram cu SeeDesine de 4 luni si suntem extrem de multumimiti. Ii recomandam cu placere datorita serviciilor de calitate pe care le ofera. Cu ajutorul lor am reusit sa punem in evidenta produsele si serviciile noastre, iar clientii sunt extrem de multumiti. Profesionalism, flexibilitate si eficienta!!!


#Projects #Portfolio

28 views0 comments
SeeDesine2.png
  • SeeDesine Facebook
  • SeeDesine Twitter
  • SeeDesine Instagram
  • SeeDesine Pinterest
  • SeeDesine Linkedin

SeeDesine is a web design and web development agency in Romania.

SeeDesine has been rated on Upwork, Facebook and Google Business 5 out of 5 by more than 100 reviewers and customers.
 

Str. Octavian Goga 6, Carei 445100, Romania, contact@seedesine.com, +40 748 519 625

TĂBÂRCĂ CRISTIAN ROLLAND PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

CUI: RO39115600

F30/298/2018

© 2020 SeeDesine. All rights reserved.

SeeDesine2.png