• Cristian @SeeDesine

Web & Branding design pentru noul start-up din Romania – 3DViewPort

Updated: Nov 24, 2018


Suntem mândri să vă prezentăm unul dintre cele mai mari proiecte din ultima perioadă, 3DViewPort Romania, o firmă tânără, având în centrul serviciilor oferite Fotografierea 360°. Ei au luat naștere din dorința de a implementa și populariza în România această tehnologie deosebită și cu scopul de a servi atât persoanele fizice cât și firmele interesate.


Domeniile principale de activitate sunt Tururile Virtuale 3D, Tururile Virtuale 360°, Modelarea 3D și Fotografierea/Filmarea Aeriană.

Acest proiect ne-a atras în mod serios atenția deoarece, fiind un start-up, echipa noastră a primit undă verde de a da rod imaginației și creativității, urmând filozofia SeeDesine, “thinking out of the box”.


Prima faza a constat în crearea logo-ului, care, după mai multe variații, a și luat naștere, încercând să folosim o paletă de culori cât mai dinamică. De asemenea, prin construcția acestuia, logo-ul sugestiv pune accent pe serviciile pe care tânăra companie le oferă.


După finalizarea logo-ului și lungi discuții, echipa SeeDesine a început schițarea site-ului și a principalelor funcții. Astăzi, site-ul poate fi accesat pe https://www.3dviewport.ro respectiv https://www.3dviewport.net pentru limba engleză.

Site-ul a fost proiectat și construit după ultimele standarde din lumea design-ului cum ar fi shrinking menu bar, design edge-to-edge cu "Parallax scrolling effect" pentru a face mult mai placută și accesibilă informația pentru toți vizitatorii. Site-ul este optimizat pentru toate device-urile, Desktop & Laptop, Tablete cât și pentru smartphone-uri.


Alte funcții importante pe care site-ul 3DViewPort Romania le are și care, cu siguranță, vor veni în sprijinul lor sunt: Funcția de Chat, atât pe versiunea desktop cât și pe versiunea Mobile, butoane Call to Action (CTA), menite să faciliteze comunicarea vizitatorilor cu echipa și, nu în ultimul rând, funcția cea mai importantă, Tururile virtuale 3D care au fost implementate cu ajutorul celor de la 3DViewPort și care se pot găsi la secțiunea de Portfoliu (https://www.3dviewport.ro/portofoliu).


După finalizarea site-ului nu a rămas decât să-i ajutăm să fie și mai eficienți, nu doar în lumea virtuală ci și în întâlnirile face-to-face cu viitorii lor clienți, așadar, crearea unor cărti de vizită care să urmeze liniile brand-ului au fost deja pregătite pentru ei.Ce spun ei:

“SeeDesine a realizat site-ul 3DViewPort mult mai repede decât ne-am așteptat. Ne plac soluțiile recomandate și felul în care au fost ele implementate. Raportul calitate/preț e bun. N-au fost probelme de comunicare: ne-am făcut ușor înțeleși pentru că am lucrat cu profesionisti. Echipa 3DViewPort e mulțumită absolut și recomandă cu încredere SeeDesine! ”


#Portfolio #wixwebsite #website #Projects

34 views0 comments

Recent Posts

See All
SeeDesine2.png
  • SeeDesine Facebook
  • SeeDesine Twitter
  • SeeDesine Instagram
  • SeeDesine Pinterest
  • SeeDesine Linkedin

SeeDesine is a web design and web development agency in Romania.

SeeDesine has been rated on Upwork, Facebook and Google Business 5 out of 5 by more than 100 reviewers and customers.
 

Str. Octavian Goga 6, Carei 445100, Romania, contact@seedesine.com, +40 748 519 625

TĂBÂRCĂ CRISTIAN ROLLAND PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

CUI: RO39115600

F30/298/2018

© 2020 SeeDesine. All rights reserved.

SeeDesine2.png